Меню

Брояч

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес29
mod_vvisit_counterВчера46
mod_vvisit_counterТази седмица29
mod_vvisit_counterМиналата седмица402
mod_vvisit_counterТози месец849
mod_vvisit_counterМиналия месец1228
mod_vvisit_counterВсички дни347787

We have: 2 guests online
Your IP: 54.224.56.126
 , 
Today: Окт 22, 2018

Търси в Google

Webkksou.com


ПДФ Печат Е-мейл

ЗА ПРОДУКТИТЕ/НОВАТА СЕРИЯ

 

 

За да направим приемът по-ефективен и по-евтин за хората ние създадохме 4 варианта на продукта Сириус-Д Разликата между тях е в количеството на Биологично активното вещество, което точно отговаря на индивидуалните нужди на организма на всеки човек. Така

новата гама продукти Сириус-Д дава възможност на потребителите да изберат прецизно конкретния продукт, който ще е най-подходящ за всеки индивидуален случай, без да се налага да приемат по-големи количества от продукта при стартов /интензивен/ режим на прием, както това беше досега.

 

При стартов курс с добавката са необходими ударни дози. Това е така защото добавката действа с натрупване в организма, за което е необходим стартовият прием да е малко по-висок. След като целебните вещества достигнат определен праг в организма т.е. постигне се ефекта на насищане, се отключват регенеративните процеси, подпомагащи здравето ни.

 

За хора, които не са приемали добавката или започват да я прием за нов проблем препоръчваме стартовия курс със „Сириус-Д Интенс“. Той много бързо ще насити организма с Биологично активните вещества“, помагащи за дадения проблем. Сириус-Д Спорт е другият продукт, който влиза в пакета стартов прием и се препоръчва за хора, които са подложени на тежки физически натоварвания в ежедневието си.

 

Сириус-Д Класик е нашата класическа формула. Тя е особено ефективна след стартовия прием на добавката. „Класик“ поддържа нивата на биологично активните вещества да остане достатъчно висок в организма ни, за да продължат ревитализиращите процеси до постигане на задоволителен резултат.

 

„Сириус-Д Лайт“ е вариантът на продукта, създаден специално за прием от деца.

 

Дневната доза на всички нови продукти е идентична, което спестява на потребителите както време, така и необходимостта от допълнителни консултации относно необходимата доза на прием в различните режими.

Всичко това значително облекчава и улеснява приема, като в същото време позволява по-бързо и по-ефективно постигане на желаните резултати.

Стартовите продукти в новата гама продукти Сириус-Д са Спорт и Интенс, а поддържащи са съответно Класик и Лайт.

Телефони за Консултации -0884 98 02 10 , 0898 599 141

 

 

.

 

 

Стартови продукти

Стартовият режим със Спорт и Интенс цели да осигури първоначална интензивна доставка в организма на необходимите му съставки, съдържащи се в продуктите Сириус-Д.

Поддържащи продукти

Поддържащият режим с Класик и Лайт цели осигуряването на организма на съставките на Сириус-Д за достатъчно дълъг период от време, необходим за постигането на окончателни положителни резултати.

Не на последно мястоценовото съотношение на продуктите ни позволява значителна икономия на средства от потребителите и в двата режима на прием!

Не на последно мястоценовото съотношение на продуктите ни позволява значителна икономия на средства от потребителите и в двата режима на прием!

Режим Продукт Тегло Доза Период на прием
Стартов
/Интензивен/
Спорт/Интенс до 40 кг. 10-15 гр. 30-90 дни
40-60 кг. 20 гр. 30-90 дни
60-100 кг. 20-25 гр. 30-90 дни
100-150 кг. 25-35 гр. 30-90 дни
Над 150 кг. 35-40 гр. 30-90 дни
Поддържащ
/Неинтензивен/
Класик/Лайт до 40 кг. 10-15 гр. неограничен
40-60 кг. 20 гр. неограничен
60-100 кг. 20-25 гр. неограничен
100-150 кг. 25-35 гр. неограничен
Над 150 кг. 35-40 гр. неограничен

Забележка: 1 супена лъжица = 5 грама. За деца под 20 кг. препоръчителната доза е 10 гр.

 

При тежки хронични или автоимунни заболявания или продължителен период за възстановяване след оперативно лечение, препоръчителния стартов режим следва да продължи поне 90 дни. При констатирани положителни резултати от приема на продуктите ни, прерпоръчваме да се продължи без прекъсване с поддържащия режим на съответния продукт от поддържаща гама до окончателно отстраняване на причините, довели до приема на продуктите Сириус – Д.

 

В случаите, когато продуктите ни се приемат с козметична или здравословна цел, или от спортисти, препоръчваме стартов /интензивен/ режим 30-60 дни, след което да се премине, без прекъсване на поддържащ /неинтензивен/ режим до постигане на желаните резултати.

 

В случай, че, след преустановяване на приема на продуктите ни, възникнат изчезнали по време на приема здравословни проблеми, препоръчваме подновяване на интензивен прием поне 30 дни, след което да се продължи с поддържащ режим поне 60-90 дни.

 

История на ХРАНИТЕЛНИТЕ ДОБАВКИ СИРИУС-Д 

 

 

 

 

ИСТОРИЯТА

Хранителната добавка „Сириус-Д” има своя история, която не датира от вчера. Тя е създадена през 80-те години и е одобрена от Българската академия на науките. Много скоро, след като започва финансирането от БАН, Сириус-Д се разпознава сред академичната общност и висшата медицина като Българско научно откритие.

Сириус-Д е продукт съдържащ нискомолекулни (олигомерни) полипептидни вериги, които включват широк спектър аминокисилини. Бързото усвояване на този тип белтъчини от човешкият организъм допринася за възстановяването на дегенеративни промени в тъкани и органи. Сириус-Д подобрява микроваскуларизацията, засилва общото кръвоснабдяване, и повишава концентрацията на фибробласти. Това води до стимулиране на възстановителните процеси в увредени тъкани.
Създателят на уникалния Сириус-Д е професор Димитър Димитров. Продуктът е регистриран от Министерството на здравето, рег. N 02107-99 от 21.09.1999 г. 

Основната икономическа дейност на фирмата производител (Сириус-2Д ЕООД, Севлиево, с едноличен собственик на капитала “Д 3 ИНВЕСТМЪНТ” ЕООД), е насочена в областта на производството на 100% натурална хранителна добавка с марка Сириус-Д


Сириус-Д е качествена хранителна добавка, която се радва на голям интерес от страна на множество клиенти !

 

Как работи Сириус-Д

Хранителните добавки Сириус-Д възстановяват, подпомагат и поддържат репаративната регенерация на всички тъкани и органи на човешкото тяло. Сириус-Д е изцяло натурален и напълно естествен продукт, който не съдържжа никакви консерванти, ГМО и вредни за тялото и организма вещества. Това обяснява факта, че досега не са констатирани никакви странични ефекти. Това се дължи нейното съдържание - натурални водоразтворими протеини на животинска основанискомолекулни (олигомерни) полипептидни вериги, които включват широк спектър аминокисилини

 

След прием на Сириус здравето укрепва, физическата и психическата форма се балансират, а това дава положително влияние в борбата с невероятно широк спектър от здравословни проблеми. (Отзивите и референциите за Сириус-Движте в Секция "Отзиви").

 

 

Често задавани въпроси

 

Одобрена ли е от съответните институции

Хранителната добавка „Сириус-Д” е одобрена от Министерство на здравеопазването (документът е виден при клик върху линка). 

Удостоверение за регистрация по закона за храните №165/20.12.2010 г. с регистрационен № BG 0704013. Лицензиран от Министерство на здравето, рег.№02107/99 от 21.09.1999 г. Производството отговаря на здравното законодателство на Република България и Европейския съюз /ЕС/ по наредба №5 на МЗ и МЗХ/ ДВ, бр.55, от 07.07.2006 г. Производител: ЕТ „Сириус – Д“

 

Защо мнозина твърдят, че това е лекарство...

Сириус-Д не е лекарствен препарат. Тазих хранителна добавка обаче регенерира съединителната тъкан, тъй като съдържа свръхчисти аминокиселини и полизахариди, които внасят "строителния материал" в тялото. Действието е изключително просто и природосъобразно и се дължи на изключително прецизна молекулна комбинация, която Сириус-Д има.

Сириуд-Д резорбира натрупаната фиброзна (цикатриксова) тъкан, която от своя страна е реакцията на имунната система от всички протекли с времето или протичащи в момента проблематични за здравето състояния.
Важно е да се знае, че Сириус-Д няма никакви странични ефекти, с изключение на случаите, в които има изрична лекарска забрана за прием на белтък. 

Сириус-Д може да се приема от хора на всякаква възраст, включително деца и  бременни жени.

 

 

 „Сириус Д” вече се препоръчва от редица водещи медици, рехабилитатори, масажисти и дори био- и енерго- лечители, запознати с качествата на този български продукт. Приемът на Сириус-Д може да се прилага и при прием на лекарствени препарати без странични ефекти. 

Сириус-Д усилва действието на избраната терапия или модел на лечение в голям диапазон състояния - опорно-двигателен апарат, ендокринната система, вътрешните органи, очи, мозък, кожа и много, много други.

 

Заради отсъствието на каквито и да било химически суплименти и ГМО замърсители, след продължителен прием (в зависимост от състоянието), хранителната добавка регенерира организма без никакъв страничен ефект. Сириус-Д поддържа тонуса, енергията и виталността и при смятаните за най-здрави хора - хората на спорта. 

Водещи имена от професионалния и аматьорския спорт, мениджърските екипи от волейбола и леката атлетика, бокс и ММА, футбол и тенис, отдавна гласуваха доверие на "Сириус-Д". Заради бързото овладяване на тежки  наранявания и хронични травми, както и профилактичния ефект върху стави и мускулатура, Сириус-Д отдавна присъства в подготвителните и възстановителните програми на звездите на родния спорт. 

 

 

>

нагоре ↑ 

 

 

 

 

Избор на език

ДАВА ЖИВОТ И ЗДРАВЕ!

 

Аверът на Батето инж. Белов:
"Сириус Д е чудо - отново съм напълно пълноценен човек!!!"
Бях рухнал с операция на сърцето и сменен байпас. Сириус-Д сякаш ми даде отново животворящия импулс, върна живота в мен!
 
Здравейте, Аз съм инж. Боян Белов, работил съм какво ли не-от тежка физическа работа до високо отговорнапрез 1977 г съм бил икономически съветник на Куба. Строил съм Диамантите - небостъргачите символи на Маями. Много неща съм видял в този живот, но такова чудо като Сириус-Д не бях - нещо, което не е лекарство да помага толкова!!! С Иван Славков Батето бяхме приятели от малки. Мисля, че ако знаеше за този цяр щеше да се порадва на живота още... 
 
 

Широк спектър на въздействие

Инженерът-радиестезист и ненадминат лечител Славка Пенева: „Сириус-Д притежава мощна лечебна биоенергийна вълна. Според моя метод на замерване тя притежава силата да подпомага човешкото тяло в широк спектър проблемиот хормонални до очни, от костно-ставни нарушения до заболявания на вътрешните органи". 

БГ феномените препоръчват:

Биоенерготерапевтът

Галина Петкова препоръчва Сириус-Д заради чудотворните му резултати. "Той връща човешкото здраве като с магическа пръчка!!!"

Facebook

Сподели във Facebook